Philips’ten Yeni Smart TV’ler

Philips TV, 8 yeni ürününü kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Her bütçeye uygun farklı fiyat seçenekleri, şık tasarımları ve üstün teknolojileriyle öne çıkan bu 8 yeni modelin 7’sinde ise Smart TV teknolojisi de yer alacak. 

Televizyon pazarını son birkaç yıldır etkisi altına alan Smart TV teknolojisiyle Philips TV kullanıcıları, istedikleri her türlü yayın içeriğine, diledikleri yer ve zamanda erişebilme şansını elde ediyor. Ayrıca bu teknoloji kullanıcılara, sosyal mecra kullanımı, sinema keyfi ve kişiye özel program seçenekleriyle klasik bir televizyondan çok daha fazlasını sunarak, izleme alışkanlıklarını değiştiriyor. Philips Smart TV’lerin diğer bir önemli özelliği ise TV kullanımını kolaylaştıran kişiye özel ana ekranlar. Bu teknoloji sayesinde kullanıcılar ana ekranlarından, en çok izledikleri programlara, hava durumuna, İnternete veya tavsiye edilen videolara bir tık ile kolayca ulaşabiliyor.

Smart TV’ler ile sınırsız izleme özgürlüğü Philips Smart TV’nin izleyicilere sağladıkları kolaylıklar bu kadarla da bitmiyor. Kullanıcılar bu teknoloji sayesinde televizyon kullanımında elde ettikleri özgürlüğün de tadını çıkarıyorlar. Televizyonda devam eden yayını durdurup, devam ettirebilen kullanıcılar, aynı zamanda bu yayını USB belleğe kaydedip, daha sonra diledikleri zaman tekrar izleme şansına da sahip. Her zevke uygun özel modeller Philips’in ürün gamında yer alan bu yeni 8 model televizyon farklı bütçe, talep ve beğeniler göz önüne alınarak tasarlandı.  Örneğin 3000 Serisi 2012 yılı ürünlerindeki tek Full HD LCD serisi olup; diğer 7 seri, Smart TV ve LED teknolojilerine sahip.   Smart TV’lerin standart özellikli modeli olan 3500 serisi LED TV’ler ise, cazip fiyatlarla Smart TV edinmek isteyen kullanıcılar için uygun bir seçenek.   4000, 5000 ve 5500 serilerinde, ekran boyutları 32 inç ila 60 inç arasında (32-37-39-40-42-46-47-52-55-60) geniş bir yelpazeye sahip. 5000 serisi ve üst modellere entegre edilmiş Wi-Fi bağlantısı sayesinde kullanıcılar, internette gezinebiliyor.

Yüksek kalitede 3D hizmeti veren 5500 serisinin farklı bir özelliği ise 2D görüntüyü 3D’ye çevirebilmesi. 6000, 7000, 8000 serileri, kullanıcılara Skype yoluyla sesli ve görüntülü olarak sevdikleriyle konuşabilme imkânı sağlarken; Philips TV markasına özel ambilight teknolojisi ile TV ekranını genişleterek görüntü kalitesini artırıyor ve ev ortamında tam bir sinema atmosferi yaratılmasını sağlıyor. Ambilight özelliği kullanıcıya ayrıca ışıkları kapatıp sinema ortamı oluşturduğunda göz yorgunluğunu minimuma indirerek en iyi seyir kalitesini sunuyor.   Philips 6000, 7000, 8000 serileri, Smart telefonlarla “My Remote” uygulaması ile bağlantı kurabiliyor. Yeni Wi-Fi Smart Screen özelliği ile telefon veya tablet üzerindeki görüntüler TV ekranına gönderilebilirken, TV üzerindeki görüntüler ise telefon veya tabletlere alınabiliyor. Bu özellik sayesinde Philips TV, izlenilen bir maçın veya filmin en heyecanlı dakikasını zil çalınca kapıyı açarken kaçırmaya son veriyor.   Serilerin oyun konsolları için eklenen ve en eğlenceli özelliği olan çoklu görüntüleme (Dual view) teknolojisi sayesinde kullanıcılar, 3D gözlüklerle ekran bölünmesinden etkilenmeyerek tam ekran oyun oynama şansı sağlıyor.
Share on :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
© Copyright TeknoMARKT 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all