Panasonic’ten 2 Yeni 3D Blu-ray Oynatıcı

Panasonic, 3D Full HD Blu-ray ürün yelpazesine iki yeni model ekledi. Panasonic BDT320 ve BDT120, Panasonic’in IPTV platformu VIERA Connect1 özelliğine sahip. Bu platform yenilikçi ve tamamen kişiselleştirilmiş ev eğlence tecrübesi sunuyor. Ayrıca, spor, talebe bağlı video hizmeti, oyun ve iletişim gibi geniş uygulamalara da erişim sağlıyor. VIERA Connect, Twitter, Facebook, You Tube ve Skype’la2 kolayca bağlantı kurarak kullanıcıların evdeki eğlence deneyimini aileleri ve arkadaşlarıyla paylaşmasına da olanak tanıyor. Son derece ince bir tasarıma sahip olan Panasonic BDT320 içerdiği birbirinden etkileyici özelliklerle, şimdiden CES 2012 İnovasyon Ödülü’nün sahibi oldu bile.

Yeni modeller aynı zamanda diğer akıllı ağ özelliklerini de barındırıyor. DLNA fonksiyonu ev ağında dijital fotoğraf, müzik ve video paylaşımını kolaylaştırıyor. Kullanıcılar disk değiştirme endişesi olmadan bir başka odada bulunan merkezi sunucuda depolanmış medya bileşenlerine erişebilir ve bunları kullanabilir. DMP-BDT320 modelinde bulunan Wi-Fİ sistemi3 sayesinde kullanıcılar oynatıcı bir LAN kablosu veya kablosuz LAN adaptörüyle bağlamadan VIERA Connect ve BD-Live içeriğinin keyfini çıkarabilirler. BDT320 ve BDT120 Blu-Ray Disk oynatıcılar basit ve sezgisel bir kullanıma olanak tanıyacak şekilde,

Akıllı Cep Telefonu Uzaktan Kontrolü’yle4 uyumlu. Bu özellik kullanıcıların uyumlu bir akıllı telefon üzerinde basitçe dokunarak veya kaydırma yaparak Blu-Ray disk oynatıcıyı kullanmalarını sağlar. Karakterleri akıllı telefonun klavyesini kullanarak girip fazladan eğlence ve film bilgilerini araştırabilirsiniz. Panasonic BDT320’de bulunan slot-in sürücüsü kullanıcıların bir tepsiye ihtiyaç duymadan disk yerleştirebilmelerini sağlıyor ve kullanıcıların yanlışlıkla ikinci bir disk yerleştirmelerini önlüyor.   DMP-BDT320 ayrıca güç tüketimini azaltan Akıllı Ekonomik Sensör (Smart Eco Sensor) özelliğine sahiptir. Sensör, kullanıcının düşük güç tüketimli hızlı çalmayı kullandığını fark ettiğinde otomatik olarak hızlı başlatma özelliğini çalıştırır. İzlemeyi bitirip odayı terk ettiğinizde Akıllı Eko Sensör bunu fark ederek güç tüketimi sadece 0.1W olan bekleme konumuna geçer.
Share on :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
© Copyright TeknoMARKT 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all