Superonline Fiber İnternet Ayda 9.99 TL


Superonline “9,99′a Bekleme Yapma Devam Et!” kampanyası kapsamında, yüksek hızlı fiber internet kullanmak isteyen kullanıcılara ayda sadece 9.99 Liradan başlayan fiyatlarla sınırsız internet kampanyasını başlattı. Türkiye genelinde yaygınlaşmakta olan fiber internet altyapısını denemek isteyen kullanıcılar için 1 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, internet paketi seçeneğine göre 3 ile 6 ay arasında indirimli fiyat tarifesi değişiyor.


Superonline web sitesinde yapılan duyuruya göre 10 Mbps fiber internet kullanıcılarına 3 ay, 20 Mbps kullanıcılarına 4 ay, 50 Mbps kullanıcılarına 5 ay ve 100 Mbps kullanıcılarına 6 ay boyunca 9.99TL’lik fiyatlar geçerli olacak. Aynı zamanda modem ve kurulum da ücretsiz olarak Superonline tarafından karşılanacak.


Sadece yeni abonelerin faydalanabileceği kampanya da yukarıda yer alan indirimli fiyatlar ile fiber interneti kullanabilmeniz için 24 ay kullanım taahhüdü vermeniz gerekiyor. Aboneliğin iptal edilmesi durumunda ise kullandığınız aylar/zaman dilimi faturanıza normal fiyatlar üzerinden yansıtılıyor. Fiber internet kampanyası hesap aktivasyonu 29 TL karşılığında yapılıyor.


Superonline Fiber İnternet kampanyası ile alakalı daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.
Share on :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
© Copyright TeknoMARKT 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all