Samsung Corby

Corby cep telefonu haberleşmenin şık ve renkli yoludur. Yalnızca özelliklere sahip bir telefon değildir, aynı zamanda özeldir. Çarpıcı renkli kapağı, son moda bir desenle ya da şık bir siyah kapakla değiştirilebilir. Hislerinize göre seçin. Mesaj gönderme havanızdaysanız Corby’nin kullanışlı uygulama simgeleri en sevdiğiniz sosyal ağ sitelerine anında erişim sağlar. Twitter durumunuzu güncelleyin ya da yeni çektiğiniz fotoğrafınızı saniyeler içinde en yakın arkadaşınıza gönderin. İster komik bir Facebook yorumuyla ister şık bir arka kapakla, Corby içten dışa tüm kişiliğinizi yansıtmanıza yardımcı olmak için tasarlandı.

Corby’nin değiştirilebilir, renkli Moda Kapakları telefonunuzun stilini değiştirerek her halinizi yansıtmanıza olanak sağlar. Tabi her zaman eğlenceli olanı ararsınız, Çizgi Film Kullanıcı Arayüzü telefonu kullanmayı bir eğlence haline getirir. Ancak telefonunuzu düşürmenizi de istemeyiz, bu yüzden Corby’nin arkası, pratik olduğu kadar şık da olan, size sıkı ve kolay bir kavrayış sunan geniş bir eğimle kıvrımlı hale getirilmiştir. Hangi açıdan baktığınızın önemi yok, Corby stiliyle dikkat çeken bir telefondur.

Dünyanın neresinde olursanız olun, neler yaptığınızı anlık olarak arkadaş çevrenizle paylaşabilirsiniz. Corby’nin şık Pop-up SNS’i ile Facebook, MySpace ve Twitter’a rahatlıkla erişebilirsiniz. Arkadaşlarınızın güncellemelerini kaçırmayın, daha önemlisi onlar da sizinkileri kaçırmasın. Kullanışlı bir haber akışı, arkadaşlarınızın durumları ve yorumlarıyla ilgili güncellemelerin otomatik olarak alınmasını sağlar. Bağlanmak hiç bu kadar pratik olmamıştı.



Corby cep telefonları


Tatildeyken ne kadar eğlendiğinizi sevdiklerinize gösterin. Corby cep telefonları en sevdiğiniz sosyal paylaşım sitesine rahatlıkla erişmenize olanak tanır. Bu sayede "keşke sende burada olsaydın” dediğiniz fotoğraflarınızı anında yükleyip hatıra değeri olan her anınızı paylaşabilirsiniz. Nerede olursanız olun, Corby dünyanızı tüm dünyayla paylaşmanızı sağlar.
Share on :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
© Copyright TeknoMARKT 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all