Samsung LED C8000 - UE-46C8000 - 3D Televizyon

Samsung'un en iddialı televizyonlarından birisi bu televizyon Samsung LED C8000. "Gerçekten daha gerçek" gibi iddialı bir sloganla piyasaya sürdüğü tv'nin özellikleri saymakla bitmiyor fakat en can alıcı noktası sloganından da anlaşılacağı gibi mükemmel netlikte ve 3D görüntü sağlaması. 3D özellikleri ve etkileyici HyperReal Engine teknolojisi sayesinde gerçek görüntü deneyimine oldukça yaklaşmış.

Samsung Internet@TV teknolojisinin keyfine LED C8000 ile varabileceğinize emin olabilirsiniz., hayal edebileceğinizden daha fazla dünyanın kapılarını açıyor. Internet’e zahmetsiz bağlanarak Web'de yer alan tüm görkemli içeriğin tadını çıkarmanıza imkan tanıyor. Samsung Uygulamaları kitaplığından içerik düzenlemek, eklemek ve silmek kolay ve zevkli. Pek çok model, Internet video görüşmeleri yapmanıza bile olanak sağlıyor. Böylece videolara bağlanmakla kalmıyor başkalarıyla da iletişim kurabiliyorsunuz. Sınırsız seçenekle tanışın.


Yeni geliştirilen Quad Stand biçimiyle LED C8000 harika incelikte ve görsel olarak kullandığınız odada fark yaratabilecek bir televizyon.


Samsung LED C8000 satış fiyatı:
Satış fiyatı 4500 - 6000 TL arasında mağazalara göre değişiyor.

Samsung LED C8000 göze batan özellikleri:

Ultra Clear Panel
3D HyperReal Engine görüntü işlemcisi
Wide Color Enhancer Plus
200Hz Motion Plus
Samsung 3D
USB Girişi

Samsung LED C8000 resimleri:



Share on :

1 yorum:

crazytes dedi ki...

Samsung gözlüksüz tv de çıkardı sanırım

Yorum Gönder

 
© Copyright TeknoMARKT 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all